مکالمه با تلفن همراه بايد حداکثر يك دقيقه باشد
دکتر اعظم السادات جليلي در گفت و گو با خبرنگار موبنا با بيان اينکه شرايط استفاده از تلفن همراه در بروز تاثيرات منفي آن تعيين كننده است، اظهار داشت: استفاده از تلفن همراه در مكانهاي مسقف و شهرهاي آلوده همانند تهران بايد با شرايط خاصي صورت گيرد و ضرورت استفاده مديريت شده از اين تکنولوژي براي هر فرد مانند زن، مرد، كودك و غيره مشخص شود.
وي با اشاره به محل قرار دادن گوشي تلفن همراه مشترکان نيز گفت: بدترين شكل اين مساله، قرار دادن تلفن كنار گوش هنگام مکالمه است و البته قرار دادن در كمر هم آسيبهاي جدي به دستگاه تناسلي انسان وارد ميكند.
اين استاد دانشگاه با تاکيد بر اينکه بهترين حالت در هنگام پياده روي ، گذاشتن تلفن همراه داخل كيف و البته بهترين حالت ممكن خاموش كردن آن است ، خاطرنشان کرد:تنها با سرمايهگذاري مناسب در زمينه اثرات ميدانهاي مغناطيسي تلفن همراه روي انسان و محيط زيست مي توان مشترکان را نسبت به مضرات اين کالاي ارتباطي آشنا کرد.
اين پژوهشگر عرصه فناوري هاي نوين، ابراز اميدواري كرد كه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بخشي از بودجه خود را صرف تحقيقات در زمينه اثرات مخرب تلفن همراه بر سلامتي شهروندان كند.
128/13