مصادره شهدای هسته ای
هر دوي اين دانشمندان هستهاي قرباني تروريسم هدايت شدهدشمنان مشترك ايران بودند.هر دو از فرزندان برومند و نابغه اين مرز و بوم بودند، كه عمرشان را صرف مطالعه و توسعه يكي از پيشرفته ترين علوم روز دنيا كردند. اما چرا جريان هاي سياسي كه خود را مدافع نظام، انقلاب و ارزشهاي شهادت و ايثار ميدانند، از اين دو شهيد نجيب تصاوير متفاوتي منعكس ميكنند!؟
اين درحالي است كه با تفكر و درنگ در بيانات رهبرمعظم انقلاب در قالب پيامها به مناسبت شهادت شهيدان عليمحمديو احمدي روشن، هيچ تفاوت بياني را نميبينيم:«شهادت استاد دانشمند مرحوم آقای دکتر مسعود علیمحمدی رضوان ا… علیه را به مادر و همسر و خاندان گرامیاش و به همه دوستان و شاگردان و همکارانش تبریک و تسلیت عرض میکنم. سیدعلی خامنهای،
25/دیماه/1388»
«شهادت دانشمند نخبه جوان، شهیدمصطفی احمدی روشن، اندوه دیگری بر دل دوستداران دانش و متعهدان به پیشرفت جمهوری اسلامی نهاد. ما همگی شریک غم پدر و مادر و همسر و فرزند این جوان مظلوم و برجسته و سرافرازیم. سیدعلی خامنهای
22/دیماه/1390»
برخوردگزينشي با شهدا
درماجراي بعد از انتخابات 88 هر يك از دو جناح سياسي ايران كوشيدند تا براي اثبات حقانيت خود به ارزشهاي فراگير ملي دست اندازي كنند!گروهي سعي كردند خانواده فرمانده هاي شهيد دوران دفاع مقدس را همسو و هم پيمان خود نشان دهند . در همان دوران خبري در رابطه با همسويي شهيد عليمحمدي با يكي از جريانات عرصه سياسي در انتخابات منتشر شد. هدف رسانههاي خارجي، از انتشار يا بزرگنمايي چنين اخباري به حتم شكاف در ميان خانواده انقلاب است،اما رسانههاي داخلي به ويژه رسانههاي منتسب به جريان پيروز انتخابات از اين توطئه استقبال كردند! و بعد از آن شهيد دانشمند هستهاي مسعود عليمحمدي دررسانه هاي آنها كمرنگ و سرانجام محو شد؟همين چند روز گذشته سالگرد شهادت اين شهيد بود اما در رسانههاي به ظاهر مدافع شهيد و شهادت و هماناني كه برنامه هستهاي را ميراث شهيدان ميدانند، خبري از وي نبود!نه يادي شد و نه مراسمي برگزار شد!
استفاده از ناماحمديروشن
احمدي روشن از شهداي مظلومي است كه هم قرباني تروريسم شده است و هم قرباني سوءاستفاده برخي جناحهاي داخلي. براي مردم ايران، به طور حتم شهدا در دفاع از اسلام، نظام و ميهن سهم يكساني دارند.شهيد شلمچه با شهيد هستهاي و شهيد مرزهاي سيستان و بلوچستان تفاوتي ندارد.اما يك جريان سياسي همواره كوشيدهاست تا با بركشيدن يك شهيد، نسبت به شهيدان ديگر، چنين باور عمومي را به چالش بكشد! نامگذاري چندين خيابان و برگزاري چندين مراسم همراه با سكوت نسبت به شهيدان همدل و همسوي آن شهيد، مصداق همين دوگانه بازي هاست!
ازشهيدان چه ميخواهند!؟
موضوع تقليل ارزشهاي فراگير اسلامي و ملي در سطح رفتارها و بازيهاي سياسي كه از بيماري هاي بدخيم جريانات سياسي ايران است. يك جناح چنان وانمود ميكند كه گويي اگر شهيدان زنده بودند همه در حزب و گروه آنها ثبت نام كرده و به راه آنها ميرفتند! اين رفتارها البته از ارزش عليمحمديها و احمديروشنها نميكاهد، اما جامعه را دچار بحران ذهني و آشفتگي رفتاري ميكند.