محک سنجش

هر چند که وي در عين حال تاکيد کرد که پيش از راه اندازي و بکارگيري چنين آزمايشگاهي، به تدوين مقرراتي در چارچوب مشخص به منظور تعريف استاندارد ملي نيازمند مي باشد.
  اين کارشناس در اين زمينه، نمونه اي مانند آنچه را که در نظر دارد، مثال مي آورد و مي گويد که بعنوان مثال توليد کنندگان امريکايي موظفند در توليدات خود معيارهاي مورد نظر در استاندارد موسوم به SAR را رعايت کنند که در وهله اول بر ميزان کنترل تشعشات گوشي تمرکز دارد اما همين مساله حساسي که بيشترين چالشها را در حوزه تلفن همراه برانگيخته، در گوشيهاي بي نام و نشان مورد توجه قرار نمي گيرد.
   اين استاد دانشگاه از موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران خواست بطور آزمايشي و براي وحدت رويه، استاندارد SAR را اجباري سازد تا وارد کنندگان ملزم باشند معيارهايي را که حتما به سود خريداران گوشي ها است، رعايت کنند.
  با عنايت به اينکه وزارت بهداشت و مخابرات مطالعات همچنين فعاليتهايي در اين زمينه داشته اند و وجود آزمايشگاههايي که با تجهيزات و امکانات پيشرفته و مدرن، تاثير ارتعاشات زيان آور را بر اندام انساني مي سنجند، قاعدتا بايد زمينه هاي نظري و عيني براي اعمال مقرراتي يکدست و روشن، فراهم باشد، بنابراين بمنظور کنترل و ارتقاء کيفيت گوشيهاي تلفن همراه توام با مبارزه کارآمد و فراگير با قاچاق اين کالا، دست مسوولان باز است.
   هرگونه کم کاري يا بي توجهي به وجوه و جنبه هاي مختلفي که به حوزه تلفن همراه مربوط مي شود، در صورت عدم رسيدگي ريشه مي دواند و پايدار مي شود و مشکلات کوچک امروز اگر براي فردا بمانند همچون کوهي جلوه گر خواهند شد.
16/179

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا