میزبانی ویستا از اعضای کمیسیون توسعه صندوق‌های CVC

پنجمین نشست کمیسیون توسعه صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVC)، به میزبانی ویستا، هلدینگ سرمایه‌گذاری ایرانسل و با هدف توسعه ارتباط با فعالان این حوزه، برگزار شد.

به گزارش اخبار بازار ایران به نقل از روابط عمومی ایرانسل، انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر ایران، متولی گردهم‌آیی فعالان صنعت سرمایه‌گذاری خطرپذیر و پیگیری اهداف مشترک این صندوق‌ها است. پنجمین نشست کمیسیون توسعه صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی که ویستا، هلدینگ سرمایه‌گذاری ایرانسل نیز عضو آن است، عصر دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳، به میزبانی ویستا و با حضور مدیران عامل و اعضای صندوق‌های پژوهش و فناوری سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی، شامل شرکت‌های فولاد ونچرز، گلرنگ ونچرز، اسنوا ونچرز، سنگ آهن مرکزی، کارآفرینان اول، آریوژن، نقدینه، هلدینگ فاخر و شیمی سپیدان، برگزار شد.

در این نشست، کاظم دهقانی مدیرعامل ویستا، با ارائه رویکردها و محورهای سرمایه‌گذاری ویستا، پورتفوی فعلی هلدینگ سرمایه‌گذاری ایرانسل که شامل گروه اسنپ، اپلیکیشن روبیکا، شرکت ویستا مدیا، صندوق نوآفرین، شرکت ایرانسل‌لبز، شرکت ایرانیان تاورز و شرکت تأمین آتیه ویستا است را به حاضران معرفی کرد و گفت: ویستا در رویکرد جدید سرمایه‌گذاری، به  کمک متخصصان با تجربه، رویکردی مشارکتی و مبتنی بر تقویت پرتفوی سرمایه‌گذاری را در پیش گرفته، تا افراد خلاق و کارآفرین را به سرمایه و بازار مورد نیازشان متصل کند. فعالیت‌‌ هلدینگ سرمایه‌گذاری ویستا تنها بر تأمین مالی متمرکز نیست و تأمین سرمایه و زیرساخت‌های مورد نیاز برای رشد و توسعه کسب‌وکارهای نوپا را، تعهد خود می‌داند.

وی در ادامه افزود: هلدینگ سرمایه‌گذاری ویستا، با توجه به اهمیت استراتژی ایرانسل در مسیر گذار از اپراتور ارتباطی (TelCo) به شرکت فناوری‌محور (TechCo) و با ارائه منابع، دانش، اعتبار، تجربه‌ها، سرویس‌ها و زیرساخت‌های ایرانسل، امکان قدرتمند «پول هوشمند» را وارد حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی می‌کند تا با استفاده از مزایای استراتژیک این مشارکت شامل زیرساخت، منتورشیپ، تبلیغات دیجیتال، یکپارچگی با سایر سرویس‌های ایرانسل و…، به تحول مسیر رشد استارتاپ‌ها منجر شود.

همچنین در این نشست، دکتر علیرضا دلیری رئیس کمیسیون توسعه صندوق‌های CVC، مباحثی از جمله اصلاح اساسنامه صندوق‌های پژوهش و فناوری سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی، مدیریت راهبردی حوزه دانش‌بنیان در اثر همکاری CVCها، شکل‌دهی تأمین مالی بر بستر CVCها، ارتباط تعاملی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جهت انتقال اطلاعات به کارگروه‌های مربوطه، سرمایه‌گذاری‌های مشترک صندوق‌های CVC و… را مطرح کرد و این مباحث، مورد بحث اعضای حاضر قرار گرفت.

انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر ایران در حال حاضر  بیش از ۱۵۰ عضو، متشکل از صندوق‌های پژوهش و فناوری، شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر بورسی، صندوق‌های پژوهش و فناوری سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی، شرکت‌های تأمین مالی جمعی، اعتبارافزاها، شرکت‌های تسهیلگری و شتابدهی نوآوری و سرمایه‌گذاران فرشته دارد. نشست‌های تخصصی این انجمن نیز با هدف هم‌افزایی در اکوسیستم مالی و نوآوری، به صورت منظم در کمیسیون‌های مرتبط برگزار می‌شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا