همبرگر با گوشت گیاهی رونمایی می شود
موبنا – شرکت Impossible Burger به عنوان تولید کننده جایگزین گیاهی برگر مشهور است. برگرهای تولیدی این شرکت ظاهر و طعمی مشابه گوشت واقعی دارند. در همین راستا این شرکت محصول جدید خود را به نام «Impossible Burger ۲.۰» در نمایشگاه CES رونمایی می کند.
به گفته شرکت Impossible Foods برگر مذکور گلوتن ندارد و طعم آن شبیه گوشت عادی است.
یکی از دلایل این امر آن است که Impossible Burger ۲.۰ از پروتئین سویا به جای گندم تولید می شود و به همین دلیل طعم و بافت محصول بیشتر شبیه گوشت واقعی است. از پروتئین سویا می توان برای تهیه غذاهای گوشتی مختلف استفاده کرد. در مقایسه با برگر تهیه شده از گوشت، این محصول دارای آهن و پروتئین بیشتری است، همچنین ۱۴ گرم چربی و ۲۴۰ کالری به ازای یک چهارم پوند دارد.
Border Grill نخستین رستورانی است که Impossible Burger ۲.۰ را سرو می کند. رستوران مذکور در «ماندالابی» در لاس وگاس قرار دارد و سرو محصول را از دوشنبه آغاز کرده است. علاوه بر آن حدود ۲۰ رستوران این محصول را ارائه می کنند.
همچنین تا میانه ماه مارس تقریبا تمام شرکای Impossible Foods این محصول جدید را برای مشتریان خود سرو می کنند. همچنین تا پایان سال جاری میلادی Impossible Burger ۲.۰ در سوپرمارکت های آمریکایی عرضه می شود.
منبع: مهر