تسهیلات خوداشتغالی با سود 7 درصد به متقاضیان کارآفرین روستایی در لرستان اعطا می شود
موبنا – هوشنگ بازوند عصر امروز در گردهمایی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستای لرستان که در سالن مجتمع فرهنگی ارشاد بروجرد برگزار شد، اظهار داشت: بهرغم وجود برخی کاستیهای موجود عملکرد شوراهای شهر و روستای استان لرستان در پیگیری مطالبات مردم و رفع دغدغههای آنها قابلقبول بوده است.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات جمعه گذشته عنوان کرد: انتخابات این دوره با مشارکت خوب مردم و بهصورت سالم برگزار شد و هیچگونه عوارض منفی در طول برگزاری آن از نقاط مختلف استان گزارش نشد که این خود نشاندهنده رشد فرهنگ مردم و کاندیداهای استان لرستان است.
استاندار لرستان بیان برخی انتقادات اعضای شورا و مسئولان آن از نحوه عملکرد این پارلمان محلی را نشاندهنده عبور از فقر مطالبهگری دانست و افزود: یکی از عوامل عقبماندگی استان لرستان عدم پیگیری مطالبات جدی مردم و در واقع گرفتار شدن به فقر مطالبه گری است که خودباوری را از مردم گرفته و توقع توسعه و پیشرفت را محدود میکند که این معضل باید در میان مردم و مسئولان استان لرستان برطرف شود.
وی با اشاره به خسارت 446 میلیارد ریالی سیلاب اخیر در استان لرستان بیان کرد: در این شرایط خروجی آب در پلدختر 2300 مترمکعب در ثانیه بود اما اتفاق خاصی به وقوع نپیوست و گزارشی مبنی بر تخریب منازل مسکونی در شهرستان بروجرد از سوی فرمانداری و بنیاد مسکن این شهرستان ارائه نشده است.
بازوند بابیان اینکه دولت یازدهم بیشترین توجه را به ساختار شوراهای محلی دارد، خاطرنشان کرد: در سفرهای استانی رئیسجمهور جلسه خاص با اعضای شوراها برگزار شد که این نشاندهنده توجه ویژه دولت به شوراها است.
وی با اشاره به مطالبه شهرداری بروجرد از استاندار لرستان تصریح کرد: پرداخت این مطالبه در دستور کار استانداری قرار میگیرد.
استاندار لرستان همچنین خواستار برخورد با اداراتی شد که مصوبات شوراهای شهر و روستا را پیگیری نمیکنند و گفت: این بیتوجهی برخی مدیران ادارات به شوراهای شهر و روستا توسط اعضای آن منعکسشده تا با متخلفین برخورد جدی شود.
وی از اعضای شوراهای شهر و روستا نیز خواست در پیگیری مطالبات خود همت و جدیت به خرج داده و هنگام مراجعه به ادارات با خودباوری مطالبات خود را خواستار شده تا با ایجاد خودباوری جایگاه شوراها در تصمیمگیریهای شهری تثبیت شود.
بازوند شوراهای اسلامی شهر و روستا را تجلیگاه مردمسالاری دینی خواند و افزود: چالشهای جدی پیش روی شوراها به دلیل جهانیشدن عوامل تولید و افزایش جمعیت شهری و بهتبع آن مهاجرت به شهرها و ایجاد سکونتگاههای غیررسمی قرارگرفته است که این امر خود به پیچیدگیهای رسیدگی به مدیریت شهری میافزاید و اگر نتوان این چالشها را به فرصت تبدیل کرد توان مدیریت شهری کاهش مییابد.
وی بابیان اینکه اداره شهر باید بر اساس مقتضیات فرهنگی، تاریخی و اجتماعی یک شهر صورت پذیرد گفت: در حال حاضر 117 هزار مشکن مهر بدون متقاضی در استان لرستان وجود دارد که به دلیل عدم رعایت مقتضیات یادشده بدون متقاضی شده است.
استاندار لرستان با تأکید بر لزوم حفظ فرآیند کارآفرینی در روستاها بیان کرد: این امر مانع مهاجرت روستائیان به شهرها و افزایش حاشیهنشینی شده که بهمنظور تحقق این مهم توافقنامهای با بانک عامل بنیاد مستضعفان و جانبازان در اعطای تسهیلات با سود 22 درصد به کارآفرینان روستایی منعقدشده که با کاهش 15 درصدی، سود این تسهیلات به هفت درصد رسیده است.
وی با اشاره به لزوم جذب سرمایهگذاری در مقابله با بیکاری فراگیر در استان لرستان تصریح کرد: استان لرستان بهعنوان یکی از دو استان پایلوت کشور در اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی انتخابشده که این امر تأثیر به سزایی در توسعه استان لرستان دارد.
بازوند از ارزیابی عملکرد مدیران استان در اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: هر مدیری که در مقابل طرحهای اقتصاد مقاومتی مقاومت کند در سیستم مدیریت استان لرستان جایگاهی ندارد بنابراین باید با افزایش بهرهوری و کاهش سیستم بروکراسی اداری در اجرای این طرحها موفق شویم.
منبع:تسنیم