کدام آجيل ها مفیدترند؟
كمكالريترين و كمچربترين
بادام، پسته و بادام هندي كمكالريترين و كمچربترين آجيلها هستند كه بيشترين مقدار پروتئين را دارند. هر ۲۳ دانه بادام، ۶ گرم پروتئين و ۱۴ گرم چربي دارد و هر ۱۶ تا ۱۸ دانه بادام هندي، ۵ گرم پروتئين و ۱۳ گرم چربي دارد. هر ۴۹ دانه پسته، ۶ گرم پروتئين و ۱۳ گرم چربي دارد.
پركالريترين و چربترين
فندوق و گردو بيشترين كالري و چربي و كمترين مقدار پروتئين را دارند. هر ۱۰ تا ۱۲ فندق، ۲ گرم پروتئين و ۲۱ گرم چربي دارد. هر ۱۸ تا ۲۰ نصف گردو، ۳ گرم پروتئين و ۲۰ گرم چربي دارد. گردو پيكان كمترين مقدار پروتئين و بيشترين مقدار چربي را دارد.
بهترين آجيلها براي قلب
اگرچه همه آجيلها حاوي چربيهاي امگا ۳ هستند كه براي سلامتي قلب بسيار مفيد است، گردو حاوي آلفا لينولئيك اسيد است كه به آريتمي قلب بسيار كمك ميكند. مطالعات متعددي نشان داده است كه گردو به اندازه روغن زيتون در كاهش التهاب و اكسيداسيون در رگها بعد از خوردن يك وعده غذايي چرب مفيد است. محققان نشان دادهاند كه خوردن ۸ عدد گردو در روز اثرات بسيار مثبتي روي قلب ميگذارد.
بهترين آجيلها براي مغز
بادام زميني به علت حجم بالاي فولات، مادهاي معدني كه براي مغز ضروري است از زوال شناختي مغز جلوگيري ميكند. بادام زميني حاوي ويتامين E و چربيهاي مفيد است كه براي مغز بسيار مفيد است.
179/