کارهای ممنوعه در کمردرد

دیگر قوز نکنید

یکی از شایع ترین دلایل کمردرد، بد نشستن است. وقتی قوز کرده و خمیده می نشینید، فشار و کششی که به پشت تان وارد می شود می تواند موجب فشار بیش از حد روی مفاصل، عضلات و دیسک های کمر شده و به درد منتهی شود.

یاد بگیرید که چطور درست بنشینید و تمام مدت همین وضعیت را حفظ کنید تا به کاهش یا برطرف کردن درد کمرتان کمک کنید. همچنین مطمئن شوید که فضای کارتان در خانه و در محل کار مناسب و درست است.
از ورزش فرار نکنید

ممکن است شروعش سخت باشد، اما ثابت شده که ورزش برای بیشتر کمردردها مفید است.
زیاد خم شدن به جلو می تواند فشار زیادی به دیسک های کمر وارد کرده و منجر به درد و ناراحتی عضلات گردد

ورزش به شما کمک می کند تا عضلات میان تنه تان قوی بماند، گردش خون را در مفاصل و دیسک ها افزایش داده، و به شما حس خوبی از تندرستی می دهد. ضمنا یکجانشین بودن، کمر و پشت تان را در وضعیت واقعا بدی قرار می دهد.
دنبال یک درمان جادویی نباشید

همه ما تبلیغاتی را می بینیم که درمان جادویی کمردرد را تضمین می کنند. از پاها آویزان شدن، مالیدن مرهم های درمانگر روی پشت و کمر یا پول خرج کردن برای ابزار فانتزی کشش عضلات شاید همه گی موثر و کارامد به نظر می رسند، اما شواهد نشان داده خیلی از این درمان های جادویی مفید نیستند.
روی یک دلیل خاص متمرکز نمانید

بیشتر از 85 درصد از کمردردها در طبقه” غیر خاص” قرار می گیرند، یعنی ریشه درد شما نمی تواند صرفا به یک مشکل یا ساختار خاص مربوط شود. البته آزمایش ها تشخیصی معمول برای درد پایین کمر می توانند استخوان ها، دیسک ها و مفاصل را با جزئیات زیاد نشان دهد، ولی هیچ آزمایشی نمی تواند علت اصلی درد شما را صددرصد صحیح تشخیص دهد.
چیزهای سنگین بلند نکنید

یکی از دلایل اصلی کمردرد، مکررا بلند کردن اجسام سنگین است. اگر شغل شما ایجاب می کند اجسام سنگین بلند کنید، از کارفرمای تان بخواهید تجهیزات خاصی را دراختیارتان قرار دهد تا از فشاری که به کمرتان وارد می شود کاسته گردد.
مکررا خم نشوید

علت شایع دیگر کمردرد، مدام خم شدن به جلو است. زیاد خم شدن به جلو می تواند فشار زیادی به دیسک های کمر وارد کرده و منجر به درد و ناراحتی عضلات گردد. خم شدن تان را محدود کنید و تمرینات مربوط به پشت را که روی خم شدن به عقب تمرکز دارد انجام دهید تا حرکات تان متعادل تر شود.
به ماجراهای ناخوشایند دیگران گوش ندهید

این سناریو را می دانید: شما از درد شدید و آشکاری به خود می پیچید، و منتظرید تا پزشک را ببینید، و بعد نفر کناری شما برای تان داستان ده دقیقه ای عمویش را تعریف می کند که چطور کمردرد داشت و کارش به تزریق و جراحی کشید. اما هنوز این درد از بین نرفته است.

دست از گوش دادن به این داستان ها بردارید. بیشتر کمردردها کوتاه مدت بوده و با ورزش و تصحیح وضعیت بدنی، تا حدود زیادی قابل کنترل هستند. البته برخی از کمردردها جدی بوده و به جراحی نیاز دارند، اما این گفتگویی است که باید با پزشک تان داشته باشید، نه آن کسی که در اتاق انتظار نشسته است.
درمان های غیرفعال را امتحان نکنید

درمان های غیرفعال مانند گرما، سرما و یا اولتراسوند ممکن است حس خوبی داشته باشند، اما تاثیرشان معمولا موقتی هستند. بیشتر تحقیقات نشان می دهند ورزش روزانه و فعالیت همراه با خودمراقبتی و تصحیح وضعیت نشستن و ایستادن، درمانی مفید برای کمردرد می باشد. می توانید با فیزیوتراپیست تان مشورت کرده و با کمک او مشخص کنید کدام تمرین بدنی برای بیماری شما مناسب ترین است.
سیگار کشیدن را ترک کنید

اگر سیگار می کشید، مطمئنا درباره تاثیرات منفی آن روی سلامتی شنیده اید. بعضی مطالعات نشان داده اند که سیگار کشیدن می تواند خطر کمردرد را افزایش دهد. با پزشک تان درباره یک برنامه ترک سیگار مشورت کنید تا به بهبود کمردردتان کمک نمایید.
منتظر نمانید تا دردتان خودبخود برطرف شود

اگر کمردردتان بیشتر از یک یا دو هفته طول کشید، به پزشک یا فیزیوتراپیست مراجعه کنید. کار درستی نیست که بخواهید خودتان دردتان را مدیریت کنید. اگر هرچه زودتر درمان را شروع کنید، احتمال درمان راحت و برگشت سریع به عملکرد طبیعی تان بیشتر است.

179/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا