ملاقاتهای تجاری شرکتهای ایرانی با مایکروسافت و اپل در جیتکس
به گزارش خبرنگار موبنا، رئیس مجمع تشکلهای فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه جیتکس 2015 در روز 26 مهر ،گفت: در حاشیه این نمایشگاه و در روز 20 اکتبر (مصادف با 28 مهر) در دوبی، همایشی به منظور معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت ICT ایران و برقراری ملاقاتهای تجاری با شرکتهایی از جمله اپل، مایکروسافت و اوراکل در محل مرکز تجارت جهانی دوبی برگزار می شود.
محمدرضا طلایی رئیس مجمع تشکلهای فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران از برگزاری همایش معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در صنعت ICT ایران در نمایشگاه جیتکس امارات خبر داد و اظهار داشت: براساس تفاهمنامه همکاری بین مجمع تشکلهای ICT و نمایشگاه جیتکس در نمایشگاه الکامپ سال گذشته، ملاقاتهای تجاری و برقراری ارتباط با مدیران ICT و مدیران جیتکس برنامهریزی شد.
وی با بیان اینکه هیأتهایی از کشورهای مصر و نیجریه برای ملاقات تجاری با شرکتهای ایرانی اعلام آمادگی کردهاند، یادآور شد: در این ملاقاتها ،مسئولان ایرانی از جمله روحالله استیری مدیرکل توسعه کسب و کار بینالمللی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، مرتضی موسویان رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد، معاون تشکلهای اتاق ایران و مدیران 4 تشکل ICT وابسته به اتاق بازرگانی ایران حضور دارند.
رئیس مجمع تشکلهای فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران یادآور شد: پس از چند سال وقفه، امسال پاویون ایران در نمایشگاه جیتکس با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شده است و درپی آن 11 شرکت از طریق پاویون و 3 شرکت بهصورت مستقل از پاویون در نمایشگاه جیتکس حضور دارند که این اعلام حضور در شرایط پساتحریم بسیار مفید خواهد بود.
وی با تأکید برضرورت حمایت سازمان توسعه تجارت از اینگونه اقدامات ،گفت: این سازمان اخیراً 100 میلیارد تومان برای حمایت از بخش خصوصی برای ارائه مشوقهای صادراتی در نظر گرفته و با توجه به اینکه در سالهای گذشته صنعت ICT از امکانات حمایتی و مشوقهای توسعه صادرات محروم بوده است، انتظار داریم در دوره جدید حمایت از بخش ICT متوقف نشود.
طلایی اظهار امیدواری کرد: با تداوم این مسیر حمایتی، در نمایشگاههای آتی GSM بارسلونا و سبیت آلمان نیز شاهد حضور شرکتهای ایرانی باشیم که در نهایت هدف افزایش رقم صادرات محقق شود.
گفتنی است، سی و پنجمین نمایشگاه جیتکس دوبی در سال 2015 به عنوان دروازه ورود به کسب و کارهای مرتبط با فناوری اطلاعات در خاورمیانه، آفریقا و آسیای جنوبی (MEASA)، متخصصین حوزه ICT را در 6 محور کلیدی این صنعت در منطقه هدف قرار خواهد داد که انتظار می رود در طی 10 سال آینده نقش بسزا و ویژه ای در سرمایه گذاری و هدایت خدمات و فناوریهای IoT داشته باشند.
نمایشگاه جیتکس 2015 با مشارکت 9 دانشگاه از 10 دانشگاه برتر در خاورمیانه، 20 بانک از بزرگترین بانکهای کشورهای عربی و 5 شرکت برتر در حوزه نفت و گاز برگزار خواهد شد و بدین ترتیب این رویداد بزرگ برای متخصصین فناوری اطلاعات که در حوزه های نفت و گاز، آموزش، سلامت و بهداشت و بانکداری خُرد و ساخت و ساز فعالیت می کنند با فراهم نمودن اجتماعات مبتکرانه و متمرکز بر این صنایع (GTX Communities) جذابیت ویژه ای خواهد داشت.
در این رابطه خانم تریکسی لوه میرمند (TRIXIE LOHMIRMAND)، قائم مقام ارشد مدیریت در مرکز تجاری دوبی (DWTC) اظهار داشت: “در حالی که عصر “اینترنت اشیاء” با قدرت در خاورمیانه پیشروی می کند، محورهای صنایع با سرعت یکسان در حوزه فناوری اطلاعات وارد نمی شوند.” وی افزود: ” اجتماعات GTX با برخورداری از امکان پژوهش، ابزارها و شبکه ها، در نمایشگاه جیتکس 2015 بخش ویژه ای را برای افراد،شرکتها و ارگانها فراهم می آورد که در آن بر اساس 6 محور درآمدزا و با در اختیار گرفتن آخرین دستاوردهای نوآورانه و فناوریهای روز قادر خواهند بود کسب و کار خود را به صورت کامل دیجیتالی نموده و در عصر “اینترنت اشیا” با موفقیت گام بردارند.”
به موازات تم اصلی جیتکس که “اینترنت، آینده همه چیز”است، اجتماعات مبتکرانه GTX دربرگیرنده کنفرانسهایی با محورهای تکنولوژی، میزگردهای ویژه مقامات ارشد اجرایی شرکتها و ارگانها و سری جلسات نوآوری و هوشمند و همچنین سری گزارشات “راهبری اندیشه” و نظرسنجی و مصاحبه با رهبران پیشگام در عرصه فناوری در وب سایت نمایشگاه ارائه خواهد گردید.
امسال قرار است داده های بزرگ و تکنولوژی ابری خاورمیانه بازار اینترنت اشیا را از حد معمول جهانی فراتر برده و به ۲ میلیارد دلار برسانند.
هفته تکنولوژی جیتکس با داده های بزرگ و پردازش ابری،بر نظام کسب و کارهای عمودی تمرکز می کند.
یک مشاور اقتصاد جهانی، اعلام کرد: دولتها، ارتباطات راه دور (telecom) و شرکتهای نو، خاورمیانه را تبدیل به یکی از سریعترین پذیرندگان اینترنت اشیا در جهان می کند و در جیتکس ۲۰۱۵ این بخش کلیدی را به نمایش می گذرد.
دلویت(Deloitte) پیش بینی کرد که بازده اقتصادی سخت افزار در بخش اینترنت اشیاء در خاورمیانه با رشدی بیش از حد جهانی به 1.95 میلیارد دلار در سال برسد. خاورمیانه و آفریقا آماده هستند که به بزرگترین رشد جهانی در ترافیک داده های ابری دست پیدا کنند و قرار است ترافیک داده های ابری در خاورمیانه و آفریقا از30 اگزابایت در سال 2013 با رشد 8 برابری به 260 اگزابایت در سال 2018 برسد.
در جیتکس 2015 سازمان ها می توانند به بهترین راه حل ها برای مدیریت، دریافت، و آنالیز داده ها برای شناخت بیشتر از مشتریان و شرکتها از طریق اینترنت اشیاء دست پیدا کنند.
مراکز اطلاعاتی و راه حل های ابری به دولت ها و شرکت های مخابراتی کمک می کند تا با اتوماسیون کردن سیستم ها، ارائه خدمات در بخش های صنعت، بهداشت، آموزش، گردشگری و خدمات رفاهی به شهروندان را بهبود بخشند.
در میان مشارکت کنندگان بزرگ نمایشگاه جیتکس امسال، میراس (Meraas)، یکی از شرکت های هلدینگ بزرگ دبی وجود دارد. این شرکت در نمایشگاه جیتکس، سرمایه گذاری مشترک اخیر خود با علی کلاد (Alicloud) و علی بابا (Alibaba) و شرکت جدیدی که برای سرویس دهی ابری به مردم و سازمان های خصوصی در منطقه قرار است تاسیس شود، حضور می یابد.
129/