تشخیص حمله قلبی با یک آزمایش خون
ناراحتی و یا درد مبهم در قفسه سینه و دردی که به پشت یا بازوها گسترش می یابد، از علائم حمله قلبی است ، اما این علائم می تواند بنا به دلایل دیگری نیز بروز کند.
پزشکان معمولا برای بررسی نتیجه آزمایش های به عمل آمده از بیماران قلبی و منتفی دانستن احتمال وقوع حمله قلبی، از بیماران می خواهند که 12 ساعت و یا بیشتر در بیمارستان بمانند. بستری بودن این بیماران در بیمارستان علاوه بر این که موجب استرس در آنها می شود، هزینه بر هم می باشد.
با این حال، محققان دانشگاه ادینبورگ در یک مطالعه متوجه شدند که غلظت پایین تروپونین قلب در خون، در بیش از دو سوم موارد می تواند بیمارانی را که خطر چندانی در زمینه حمله قلبی آنها را تهدید نمی کند، مشخص کند.
نتیجه این مطالعه می تواند پذیرش های غیر ضروری در بیمارستان ها را کاهش دهد و باعث صرفه جویی قابل توجه در هزینه ها شود.
پروتئین تروپونین ترکیبی از سه پروتیین نقش آفرین در انقباض ماهیچه است و زمانی که سلول های قلبی آسیب می بینند، تروپونین در خون آزاد شده و قابل تشخیص می شود.
محققان دانشگاه ادینبورگ سطوح تروپونین را در شش هزار و 304 بیمار در چهار بیمارستان در اسکاتلند که به دلیل داشتن علائم مشابه حمله قلبی در بیمارستان بستری شده بودند، اندازه گرفتند و بر اساس سطوح این پروتئین در خون بیماران، موفق شدند که در 99.4 درصد موارد، افرادی را نیز که دچار حمله قلبی شده بودند و یا در معرض خطر ابتلا قرار داشتند، به سرعت تشخیص دهند.
این مطالعه در نشریه Lancet منتشر شده است.
176/