مسیر جدید آقای سوپراستار

هنرمندان در این نمایشگاه، آثار دست‌ساز خود را ارایه دادند و قرار است عواید فروش این آثار به موسسه خیریه‌ای تعلق گیرد که مدیریت آن را قنبری به عهده گرفته و درواقع از سوی حسینی بنیان گذاشته شده. هدف این موسسه نیز حمایت از هنرمندانی است به هر دلیل از نظر مالی در مضیقه قرار گرفته یا از کار افتاده شده و از یادها رفته‌اند. در روز افتتاحیه، همایون ارشادی و روزبه نعمت‌اللهی نیز در کنار این بازیگر و همسرش از این حرکت حمایت کردند. همچنین در کنار آثار دست‌ساز این نمایشگاه، بخشی هم به حمایت از دریاچه ارومیه اختصاص دارد که البته فروش آنها نیز به نفع خیریه خواهد بود.

هدف این خیریه توجه به هم است

شهاب حسینی، درباره برپایی این خیریه گفت: «شخصا به این دلیل که در این حیطه فعالیت می‌کنم، فکر می‌کنم هرچقدر بیشتر به حواشی مفید در کارم بپردازم روند موفق‌تری را هم طی خواهم کرد.» او با اشاره به این‌که هدف خیریه‌هایی که به هنر مربوط می‌شود، نباید چند روزه یا برای مدت کوتاه باشد، گفت: «با برگزاری نمایشگاه‌هایی از این دست و این‌که هنرمندان خلاقیت‌شان را بروز دهند باب گفت وگو میان هنرمندان مختلف باز می‌شود و فضایی ایجاد می‌شود تا مردم هم در کنار تفریحات معمول به چنین جاهایی بیایند.» به گفته او، هنرمندان بسیاری وجود دارند که وضع خوبی ندارند و هدف این خیریه توجه به هم است، عواید آن نیز به هنرمندانی اختصاص خواهد داشت که به هر دلیل در مضیقه مالی قرار دارند.

همچنین این بازیگر که از همه غرفه‌های حاضر در نمایشگاه دیدن کرد، با توجه به ظرافت زیورآلات دست‌ساز، گفت: «واقعا ساختن چنین آثاری حال خوبی می‌خواهد، وقتی این آثار هنری و ظرافتشان را می‌بینم شک می‌کنم که ما هنرمند هستیم. چون دوربین ما را نشان می‌دهد، نباید فکر کرد که تنها بازیگرها هنرمند هستند.» یکی از بخش‌های جالب توجه این نمایشگاه نیز به چهار تابلو گرافیکی از آثار بزرگمهر حسین‌پور، علیرضا لطیفیان، صالح تسبیحی، و شهاب جعفرنژاد اختصاص دارد که در حمایت از دریاچه ارومیه خلق شده‌اند.

شهاب حسینی در بازدید از این قسمت هم با توجه به این‌که با خشکسالی و بحران در این زمینه روبه‌رو هستیم، گفت: «ما طبیعت را به وجود نیاورده‌ایم. ما باران و درخت و جنگل را خلق نکرده‌ایم، اما حداقل باید در نگهداری‌شان نقش موثری داشته باشیم و فکر می‌کنم حرکت‌هایی از این دست، موثر خواهد بود.»

امیدواریم این حرکت خیرخواهانه گسترش پیدا کند پریچهر قنبری نیز که مدیریت این موسسه خیریه را به عهده دارد، درباره علت انتخاب فروش آثار هنری برای هنرمندان را اینطور توضیح داد: «در واقع هنوز درحال طی کردن مراحل قانونی هستیم و به همین دلیل بهتر است بگوییم حرکت خیرخواهانه‌ای انجام شده است. باید بگویم نزدیک به  ٢٠‌سال است که با یک هنرمند زندگی می‌کنم و هنر حتما اولین رسانه‌ای است که برای یک حرکت به آن فکر می‌کنیم.

فکر کردم از این طریق می‌توان در جامعه هنری که همسرم در آن فعال است، تأثیر مثبتی گذاشت.» قنبری با اشاره به این‌که اتاق فکری برنامه‌های آینده این موسسه خیریه را هدایت می‌کند، درباره برنامه بعدی آن گفت: «قرار است ١٩ مهرماه، در برج آزادی کنسرتی با صدای نیما رئیسی با همراهی گروه گوشه برگزار شود که عواید آن نیز در راستای اهداف همین خیریه صرف خواهد شد.»

مدیر این خیریه با بیان این‌که فعلا در ابتدای راه هستیم، اما از حضور هنرمندان و خیرینی که بخواهند به این حرکت بپیوندند استقبال می‌کنیم، گفت: «امیدواریم که این حرکت خیرخواهانه گسترش پیدا کند و قطعا برای آن تلاش خواهیم کرد، برنامه‌های دیگری در آینده انجام خواهد گرفت که این نمایشگاه اولین آنهاست.» به گفته قنبری، تاکنون همایون ارشادی، مهناز افشار، بیتا فرهی و روزبه نعمت‌اللهی به‌عنوان سفیران این خیریه به این حرکت پیوسته‌اند.

وجدانمان را راحت نمی‌کنیم!

همایون ارشادی از میهمانان ویژه این نمایشگاه بود؛ او آثار به نمایش گذاشته شده را آثاری جالب توجه توصیف کرد و گفت: «واقعا از دیدن آثار گرد آمده در این نمایشگاه لذت بردم.» بازیگر «طعم گیلاس» با اشاره به این‌که جای چنین حمایت‌هایی در میان هم صنف‌های او بسیار خالی است، گفت: «درحال حاضر در بسیاری از کشورها در قبال ورزشکاران و هنرمندان چنین حرکاتی صورت می‌گیرد، متاسفانه هر وقت هنرمند یا ورزشکار از دید مردم دور می‌شود به راحتی از یاد آنها هم می‌رود و به همین دلیل در برخی موارد در اداره زندگی، با مشکل روبه‌رو می‌شود. به همین دلیل این حرکت درست و لازم است.» این بازیگر که یکی از سفیران این حرکت خیریه است، ادامه می‌دهد: «البته من نام این حرکت را خیریه نمی‌گذارم و به نظرم یک وظیفه است.»

از آثار هنرمندان دست‌ساز حمایت می‌کنیم

این نمایشگاه، آثار دست‌سازی چون کیف، کفش، لباس، فرش‌های دست‌باف، زیورآلات و ظروف مسی دست‌ساز را شامل می‌شود. مژگان طیار مدیر این گالری نیز در ادامه گفت: «المان اصلی در گردآوری این آثار که معیار انتخاب آنها قرار گرفته، دست‌ساز بودن آنهاست. هرکدام از هنرمندانی که در این نمایشگاه حاضر شده‌اند برای خود سبک و سیاقی مشخص و تثبیت شده دارند و درواقع هنرمندانی حرفه‌ای در این نمایشگاه گرد هم آمده‌اند.» به گفته این مدیر گالری در کنار عکاسی‌های جالب توجه مریم سعیدپور، شاخه‌های دیگری نیز در این نمایشگاه حضور دارند، ازجمله آنها زیورآلات دست‌ساز است که در چهار سبک مختلف ارایه شده است و مهروز بلادی، دانیال زیرک، مریم خزعلی و گروه جانان هنرمندان این بخش هستند.

طیار ادامه داد: «از دیگر برندهای هنری که در این نمایشگاه حضور دارند می‌توان به کفش ژین، کیف کادوس، مانتوی سوئیت دولچه، لباس بارنی، ظروف مسی دست‌ساز از دو نشان مدون و می‌دوک اشاره کرد.» مدیر این گالری با اشاره به این‌که علاقه‌مندان می‌توانند در فضای مجازی نیز از آثار این هنرمندان دست‌ساز دیدن و از آنها حمایت کنند، وب‌سایت www.bazart.com را معرفی کرد که به همین منظور راه‌اندازی شده است. همچنین با همین آدرس صفحه اینستاگرامی نیز مختص این هنرمندان پدید آمده که می‌تواند به ارتباط میان علاقه‌مندان و هنرمندان کمک کند. گالری آریانا در الهیه خیابان فرشته (شهید فیاضی) شماره ٩ واقع شده است.

176/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا