مصرف مداوم ذرت خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد

به گزارش ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ذرت از غلات دانه‌ای مفید و کامل است که غنی از ترکیبات فولات و ویتامین B است و برای احتیاجات ضروری بدن و رشد سلولی بسیار مناسب است.
محققان می‌گویند: این ماده غذایی غنی از فیبر است و هر لیوان از آن یک‌سوم گرم فیبر و حدود 30 کالری انرژی دارد.
به گفته آنها این دانه نشاسته‌ای به دلیل دارا بودن انواع فیبرها برای قندخون مفید است. افراد دیابتی ذرت را به مقدار زیاد نمی‌توانند استفاده کنند زیرا نمایه گلایسمی بالایی دارد. ولی استفاده از مقادیر کمی از آن بسیار سودمند است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا