فروش مرغ زنده کیلویی ۵۸هزار تومان با ترس‌و‌لرز

اخبار بازار ایران پرویز فروغی دبیر کانون سراسری مرغ گوشتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری درباره دلایل افزایش قیمت مرغ در بازار اظهار داشت: مرغداران نمی‌توانند محصولات خود را زیاد گران بفروشند زیرا با آنها برخورد می‌شود اما میزان تولید و جوجه‌ریزی به‌دلیل مشکلات تأمین نهاده، کاهش یافته است.

وی افزود: در زمان حاضر وضعیت تأمین نهاده‌ها از جمله کنجاله سویا بهبود یافته است ولی مرغداران برای تأمین این نهاده باید 3 تا 4 ماه صبر می‌کردند.

دبیر کانون سراسری مرغ گوشتی در واکنش به اعلام وزارت جهاد کشاورزی درباره جوجه‌ریزی 140 میلیون قطعه‌ای در ماه گفت: در ماه گذشته حداکثر 130 میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است و شرایط بهبود یافته است.

وی تصریح کرد: کیفیت نهاده‌های دامی و جوجه یک‌روزه در ماه‌های اخیر کاهش یافته است و جوجه‌ها به‌خوبی وزن نمی‌گیرند و از طرفی قیمت مرغ دستوری است که باعث تضعیف این صنعت شده است.

فروغی  گفت: قیمت مصوب هر کیلوگرم مرغ زنده 52 هزار تومان اما قیمت تمام‌شده آن 60 هزار تومان است و اکنون مرغداران با ترس‌و‌لرز این محصول را به‌قیمت 56 تا 58 هزار تومان به فروش می‌رسانند.

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا