پسته موجب ترویج باکتری های سالم روده می شود
قیمت پسته عمده به گونه ای است که شاید کمتر کسی بتواند آن را خریداری کند.
سپس باکتریهای روده فیبر را تخمیر میکنند و آن را به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تبدیل میکنند، که ممکن است چندین فواید سلامتی داشته باشد، از جمله کاهش خطر ابتلا به اختلالات گوارشی، سرطان و بیماریهای قلبی. بوتیرات شاید مفیدترین اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه باشد.
در یک مطالعه در سال 2014، نشان داده شد که خوردن پسته تعداد باکتری های تولید کننده بوتیرات در روده را به میزان بیشتری نسبت به خوردن بادام افزایش می دهد.
ممکن است سلامت رگ های خونی را تقویت کند
اندوتلیوم پوشش داخلی رگ های خونی است. این مهم است که به درستی کار کند، زیرا اختلال عملکرد اندوتلیال یک عامل خطر برای بیماری قلبی است. اگر توانایی خرید پسته را برای این منظور ندارید می توانید با خرید انار عمده این قابلیت را برای خود ذخیره سازی کنید.
اتساع عروق گشاد یا گشاد شدن عروق خونی است. اختلال عملکرد اندوتلیال با کاهش اتساع عروق مشخص می شود که منجر به کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. اکسید نیتریک ترکیبی است که نقش مهمی در اتساع عروق دارد. با ارسال سیگنال به سلول های صاف اندوتلیوم برای شل شدن باعث گشاد شدن رگ های خونی می شود.
پسته نیز مانند اکثر آجیل ها منبع اسید آمینه ال آرژنین است که در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شود. بنابراین، این آجیل های کوچک ممکن است نقش مهمی در ارتقای سلامت رگ های خونی داشته باشند.
یک مطالعه بر روی 42 نفر که روزانه 1.5 اونس (40 گرم) پسته به مدت 3 ماه مصرف کردند، نشانگر بهبود عملکرد اندوتلیال و سفتی عروق را نشان داد.
یک مطالعه قدیمی دیگر 4 هفته ای روی 32 مرد رژیم غذایی متشکل از 20 درصد کالری پسته مصرف کردند. این نشان داد که اتساع عروق وابسته به اندوتلیوم در مقایسه با زمانی که آنها از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کردند تا 30 درصد بهبود یافت.
جریان خون مناسب برای بسیاری از عملکردهای بدن از جمله عملکرد نعوظ مهم است.
مصرف پسته به کاهش قند خون کمک کند
پسته علیرغم داشتن محتوای کربوهیدرات بالاتر از اکثر آجیل ها، دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که باعث افزایش قند خون نمی شود. شاید تعجب آور نباشد که مطالعات نشان داده اند که خوردن پسته می تواند به افزایش سطح قند خون سالم کمک کند. نا گفته نماند فروش کلم پیچ صادراتی و خرید آن می تواند بهتر از پسته قندخون شما را کنترل کند.
یک بررسی از شش مطالعه به این نتیجه رسید که پسته می تواند قند خون ناشتا را به میزان قابل توجهی کاهش دهد و مقاومت به انسولین را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2، پیش دیابت یا سندرم متابولیک بهبود بخشد.
در مطالعه دیگری در سال 2014، افراد مبتلا به دیابت نوع 2 پس از خوردن 0.9 اونس (25 گرم) پسته به عنوان میان وعده دو بار در روز به مدت 12 هفته، 9 درصد کاهش قند خون ناشتا را نشان دادند.
پسته علاوه بر داشتن فیبر بالا و چربی های سالم، سرشار از آنتی اکسیدان ها، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی است که همگی برای کنترل قند خون مفید هستند. بنابراین، افزودن پسته به رژیم غذایی خود ممکن است در طولانی مدت به مدیریت سطح قند خون شما کمک کند.