فتح قله های ثروت و موفقیت با ایزوگام برایم ممکن شد
ایزوگام عایق رطوبتی
امروزه با گذشت زمان و پیشرفت دانش و تکنولوژِی در این زمینه، عایق های رطوبتی که به اصطلاح به آن ها ایزوگام عایق رطوبتی می گویند تولید می شوند و به سرعت جایگزین روش های قدیمی شده اند.
در سالیان اخیر از خدمات ایزوگام اغلب جهت پوشش دهی سطوح پشت بام ها ، دیوار، استخر، سرویس های بهداشتی ، لوله های آب، نفت و گاز و بسیاری سطوح دیگر استفاده می کنند. ایزوگام عموما تنها یک عایق رطوبتی نمی باشد و همواره استفاده از آن ها در زمستان باعث نگهداری و حفظ دمای درون محیط ساختمان شده و در فصل تابستان نیز باعث خنک تر شدن ساختمان و بازتاب نور نیز می شود.
ایزوگام به طورکلی یک محصول خاص و پر کاربرد است که اگر به روش اصولی تهیه و سپس نصب گردد تا مدت ها می توان از امکانات آن استفاده نمود ایزوگام فوری و ایزوگام دمیده همواره باعث تضمین کارایی محل مورد نظر شما مانند پشت بام منازل، سرویس یا حمام و استخر می باشد.

ایزوگام ایرانی
برخی ایزوگام ایرانی با توجه به نوع محصول به صورت یک لایه و یا دو لایه درست میشوند. در این مدل تیشو و پلی استر وارد تشک قیر شده و سپس با مواد پرایمری یا قیر دمیده ترکیب شده و در نهایت ضخامت آن تعیین میشود.
در پایان با کمک فنهای خشک کننده عملیات خشک کردن ایزوگام انجام میگیرد. حتما رولهای ایزوگام را دیدید که به صورت مخروطی معمولا برای عایقبندی ساختمان در فصلهای گرم سال به کار میروند.
کشور ایران تا چند سال پیش از امکانات پیشرفته ساخت ایزوگام بهرهمند نبود. اما در سالهای اخیر با پیشرفت علم و تکنولوژی تولید این محصول نیز به صورت حرفهای انجام شده است.
شرکت های مطرح تولیدکننده این ماده از دستگاه خط تولید ایزوگام و همچنین میکسر تولید پرایمر بهرهمند هستند. تجهیزات در این صنعت نقش ویژهای دارند و شرکتی که از برترین تکنولوژی برای ساخت ایزوگام برخوردار باشد؛ نیاز اساسی کشور را برطرف کرده است.

ایزوگام بندرعباس
یکی دیگر از شهر هایی که صنعت ایزوگام در آن پررونق می باشد بندرعباس می باشد. این شهر دارای منابع نفتی فراوانی می باشد. با کشف مواد نفتی و سنگ های قیر توسط بشر، صنعت قیرگونی جایگزین کاهگل شد و ایزوگام بندرعباس شهره جهانی پیدا کرد.
قیر یکی از مشتقات نفتی می باشد که رنگ آن سیاه و مایل به قهوه ای است، این ماده جامد و سخت می باشد و پس از حرارت دادن به آن خمیری می شود و حالت چسبندگی پیدا می کند. این خاصیت فوق العاده قیر باعث شد که افراد به اهمیت آن پی ببرند، در ابتدا کف قنات ها و کانال های آبی که داشتند را با قیر می پوشاندند تا آب در حال عبور از مجرا ها به زمین نفوذ نکند. رفته رفته قیر را در پشت بام ها و کف حمام بکار بردند. برای استفاده از قیر جهت عایق به آن گونی اضافه می کنند تا تثبیت پیدا کند به این جهت به آن قیرگونی می گویند.
