43 درصد سهم بازار مشترکان تلفن همراه کشور از آن ایرانسل است
اخبار بازار – وی همچنین افزود: سهم همراه اول از بازار مشترکان تلفن همراه 52 درصد و سهم رایتل از این بازار 5 درصد است.
مدیرعامل ایرانسل در این مراسم به درآمد دولت از این اپراتور نیز اشاره کرد و گفت: در طول 13 سال فعالیت این اپراتور دولت به صورت مستقیم 320 هزار میلیارد ریال از ایرانسل درآمد داشته است.
عباسی از الحاق شبکه روستایی کشور با نام کوه نور به شبکه ایرانسل خبر داد و گفت: تعداد مشترکان نسل 4 روستایی به 7/7 میلیون نفر رسیده و تعداد روستاهای تحت پوشش از طریق الحاق کوه نور به ایرانسل در حال افزایش است.
وی همچنین درباره وضعیت توسعه زیرساختی شبکه این اپراتور اعلام کرد: در حال حاضر روزانه 6 هزار و 200 ترابایت اینترنت توسط مشترکان ایرانسل مصرف میشود.
مدیرعامل ایرانسل در ادامه بیان کرد: در حال حاضر در شبکه زیرساختی ایرانسل بیست میلیون گوشی 4G و 32 میلیون گوشی 3G در شبکه این اپراتور فعال است.
عباسی در این مراسم به میزان سهم این اپراتور در گروه اسنپ اشاره کرد و گفت: سهام ام.تی.ان– ایرانسل در گروه اسنپ 60 درصد است.
عباسی ضمن اشاره به حمایت از تیمهای فوتبال خاطرنشان کرد: تاکنون تیمهای استقلال، پرسپولیس و در مقطعی تراکتورسازی تبریز از محل زیرساختی که ایرانسل در اختیارشان قرار داده،151 میلیارد تومان درآمد داشتهاند.
وی از این موضوع که ایرانسل سهامدار صندوق نوآفرین شده است خبر داد و گفت: با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری چند سرمایهگذار دیگر، یک صندوق جدید برای حمایت از استارتاپها تشکیل میدهند.
مدیرعامل ایرانسل اکنون درباره سرمایهگذاریهای این اپراتور بر روی کسبوکارهای نوپا گفت: یکی از کسبوکارهای نوپا که ایرانسل قصد سرمایهگذاری بر روی آن را دارد پیامرسان گپ است و امیدواریم این پیامرسان بتواند به پیامرسان اول کشور با تعداد کاربران بالا تبدیل شود. وی همچنین از همکاری با روبیکا و گروه اسنپ نیز خبر داد.
در پایان مراسم سیزدهمین سالگرد تأسیس ایرانسل نیز مدیرعامل این اپراتور به پرسشهای اصحاب رسانه پاسخ داد.
ارائه بسته ویژه 13 سالگی ایرانسل
ایرانسل، بزرگترین اپراتور دیتای ایران، 13 ساله شد. به همین مناسبت، مشترکان ایرانسل میتوانند در روز 29 مهر، بسته ویژه هفت روزه 13 گیگابایتی ایرانسل را با قیمت 13 هزار تومان فعال کنند.
29 مهر 1398، مصادف با سیزدهمین سالروز راهاندازی شبکه تلفن همراه ایرانسل است.
در اواخر دهه 1370 و ابتدای دهه 1380 هجری شمسی، رشد سریع تقاضا برای خدمات تلفن همراه و فقدان توان و پیشنیازهای لازم در زیرساختهای موجود برای پاسخگویی به آن حجم از تقاضا، باعث پدید آمدن صفهای طولانی برای ثبتنام سیمکارت تلفن همراه شده بود. دریافت سیمکارت، مستلزم صرف هزینهای گزاف و انتظار طولانی بود و به جز بخش اندکی از مردم، سایر افراد امکان دسترسی به ارتباطات و خدمات تلفن همراه را نداشتند.
همین امر موجب شد تا در مهرماه ۱۳۸۲، در راستای اجرای برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و تحقق ماده ۱۲۴ این برنامه و با هدف توسعه ارتباطات و مخابرات از طریق خصوصیسازی و سرمایهگذاری شرکتهای خارجی و نیز بهمنظور حمایت از سرمایهگذاری خارجی و مشارکت بخش خصوصی داخلی و ترویج رقابت، تضمین رقابت سالم، کاهش تصدیگری، نظارت بر تعرفهها و کیفیت خدمات و حمایت از مصرفکنندگان، مقدمات برگزاری مزایده اپراتوری دوم تلفن همراه توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برپا شود.
پس از انجام تشریفات مزایده و بررسی پیشنهادهای شرکتکنندگان، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نهایتاً در ۲۷ بهمن ۱۳۸۲ کنسرسیوم ایرانسل را بهعنوان برنده مزایده اپراتوری دوم تلفن همراه اعلام کرد.
با تصویب «قانون اجازه اجرای موافقتنامه پروانه شبکه و خدمات ارتباطات سیار» توسط مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل در تاریخ ۶ آذر ۱۳۸۴ پروانه شبکه خدمات ارتباطات سیار (GSM) را در سطح ملی و برای پوشش جغرافیایی سراسر ایران، از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت کرد.
ایرانسل توانست در مدتزمان کوتاهی پس از دریافت مجوز مذکور، مراحل راهاندازی و توسعه شبکه را به انجام رسانده و در ۶ شهریور ۱۳۸۵ (۹ ماه پس از دریافت مجوز) بهرهبرداری آزمایشی از شبکه را آغاز کند. شبکه ایرانسل در ۲۹ مهر ۱۳۸۵ بهصورت رسمی در شهرهای تهران، مشهد و تبریز افتتاح شد.
ایرانسل با بهرهگیری از متخصصان مجرب داخلی و خارجی، توانست شبکه خود را در مدتزمان کوتاه و با سرعت چشمگیری در سراسر کشور توسعه داده و ارائه خدمات با کیفیت در سطح استانداردهای جهانی را سرلوحه کار خود قرار دهد. ایرانسل در آن زمان، برای نخستین بار در ایران، نسل 2.75 تلفن همراه (EDGE) را با قابلیت استفاده از «اینترنت همراه» در اختیار مشترکان خود قرار داد.
در راستای گسترش سهم بازار و توسعه محصولات و خدمات، ایرانسل با دریافت پروانه ارائه سرویس اینترنت ثابت (WiMAX) در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۸۷، سرویس وایمکس را برای اولین بار در ایران ارائه کرد.
ایرانسل همچنین موفق شد در تاریخ ۴ شهریور ۱۳۹۴، «پروانه سراسری انتقال داده مبتنی بر فناوری بیسیم ثابت بدون محدودیت در فناوری» را نیز کسب کند که در پی آن، محدودیت جغرافیایی و تکنولوژیک پروانه وایمکس برطرف شد.
ارائه اینترنت پرسرعت نسل سوم (3G) و چهارم (4G/LTE) همراه
در تاریخ ۱۴ مرداد ۱۳۹۳، ایرانسل مجوز آزمایشی ارائه اینترنت در نسل سوم، چهارم و بالاتر تلفن همراه را کسب و در روز ۴ شهریور ۱۳۹۳ شبکه نسل سوم (3G) را بهصورت رسمی راهاندازی کرد.
ایرانسل نخستین شبکه نسل چهارم تلفن همراه (4G/LTE) ایران را نیز با فاصله کوتاهی از توسعه این فناوری در دنیا، در تاریخ ۲۹ آبان ۹۳ در مشهد مقدس راهاندازی کرد و با شتابی بیسابقه در اقصی نقاط ایران گسترش داد.
ایرانسل همچنین در روز 29 شهریور 1396، با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، نخستین آزمایش شبکه کامل نسل پنج (5G) در ایران را با موفقیت انجام داد.
شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل در طول سالهای فعالیت، با تلاش روزافزون برای ارتقای زیرساختهای خود، تاکنون موفق به کسب 43 درصد از بازار تلفن همراه ایران شده است. همچنین تاکنون تعداد 3785 شهر و دهستان تحت پوشش نسل سوم و 3108 شهر و دهستان تحت پوشش خدمات نسل چهارم اینترنت همراه ایرانسل قرار گرفتهاند.