جلوگیری از ابتلا به پارکینسون با یک ترکیب موجود در قهوه
موبنا – محققان دانشگاه «راتگرز» در یک مطالعه جدید مفهومی از ارتباط میان مصرف قهوه و کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را ارائه کردند. محققان در این مطالعه به بررسی عملکرد ترکیب « EHT» موجود در قهوه، برای حفاظت مغز از زوال اعصاب پرداختهاند.
براساس گزارش «نیواطلس»، قهوه و جلوگیری از زوال عقل یکی از موضوعات قدیمی است که تاکنون شواهد علمی برای حمایت از آن وجود ندارد.
برخی مطالعات جدید به درک کامل ترکیبات قهوه و جلوگیری از بیماریهایی از جمله زوال عقل و پارکینسون میپردازد. این بار محققان بر روی ترکیبی به نام « EHT» در دانه قهوه متمرکز شدهاند. این ترکیب یک اسید چرب مشتق از انتقالدهنده عصبی سرتونین است که در پوشش مومیشکل دانه قهوه یافت میشود. ساختار این ترکیب به طور کامل با کافئین متفاوت است و تحقیقات پیشین نشان میدهد که این ترکیب اثرات آنتیاکسیدانی و ضد التهابی دارد.
منبع: فارس