روش‌هایی برای تازه نگه داشتن مواد غذایی

موبنا؛ محمدمهدی حیدرپور – آیا تا به حال به این مساله فکر کرده اید که چه میزان مواد غذایی را به واسطه شرایط نامناسب نگهداری و ذخیره هدر می دهید؟ حداقل برای کاهش هزینه های خود فراگیری چگونگی نگهداری از مواد غذایی تازه می تواند مفید باشد.
تنها آنچه را که نیاز دارید خریداری کنید و توجه داشته باشید چه مواد غذایی در خانه دارید. همچنین، همه مواد غذایی نیازی به نگهداری در یخچال ندارند. توجه داشته باشید که چه نوع غذاهایی را باید در یخچال نگهداری کنید و کدام یک به این کار نیازی ندارند.

قارچ

1 Mushrooms Paper Bags Ways To Keep Food Fresher

کیسه های کاغذی به روش های مختلف می توانند کمک حال شما باشند و استفاده از آنها برای نگهداری از قارچ ها یکی از این موارد است. کیسه های کاغذی برای نگهداری کارآمدتر از قارچ ها بهتر از همتایان پلاستیکی خود هستند. افزون بر این، نگهداری به این روش می تواند از بروز رطوبت که برای قارچ ها بسیار بد است، پیشگیری کند. در نهایت، شما می توانید آنها را در یخچال نگهداری کنید.

گوشت

2 Meet Frozen Package Ways To Keep Food Fresher

اگر قصد دارید طی چند روز آینده گوشت را مصرف کنید، آن را می توانید در بسته بندی اصلی خود نگهداری کنید. اما برای نگهداری بلند مدت، شما می توانید گوشت را در یک فویل پیچیده یا در یک کیسه زیپ‌دار (زیپ کیپ) قرار دهید.

آووکادو

3 Avocados Large Seed Ways To Keep Food Fresher e1527778964462

اگر آووکادوها کال هستند و باید برسند، آنها را برای چند روز در دمای اتاق قرار دهید. اگر رسیده هستند، اما قصد ندارید در حال حاضر آنها را مصرف کنید، آووکادوها را در یخچال نگهداری کنید. زمانی که آووکادو را نصف می کنید اجازه دهید هسته در نیمه مصرف نشده باقی بماند. افزون بر این، شما می توانید برای کمک به نگهداری از آووکادو اندکی آبلیمو روی آن بریزید.

توت ها

4 Berries Various Types Ways To Keep Food Fresher

زمانی که باید از توت های تازه نگهداری کنید، پیشگیری از کپک زدن عامل مهمی است که باید در نظر داشته باشید. برای تحقق این هدف، شما می توانید آنها را در ترکیبی متشکل از یک فنجان سرکه و سه فنجان آب ریخته سپس در یخچال نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید آنها را به خوبی خشک کنید.

فلفل دلمه ای

5 Bell Pepper Red With Stem Ways To Keep Food Fresher e1527779168755

فلفل هایی که قرار است ذخیره شوند، چه تند و چه شیرین، باید سفت و بدون چروک باشند. شما می توانید به روش های مختلف آنها را نگهداری کنید: کل فلفل را در یک کیسه قرار دهید. اگر فلفل را برش زده اید تکه های آن را در دستمال حوله ای پیچیده و در یک ظرف نگهدارنده قرار دهید، سپس به میزان کافی آب روی آن ریخته تا دستمال اشباع شود و ظرف را درون یخچال قرار دهید. همچنین، شما می توانید تکه های فلفل را برای ذخیره بلند مدت در کیسه فریزر ریخته و منجمد کنید.

گوجه فرنگی

6 Tomatoes Little Ones Ways To Keep Food Fresher

نیازی نیست تا گوجه فرنگی ها را درون یخچال نگهداری کنید. در حقیقت، این کار می تواند موجب از بین رفتن عطر و مزه و بافت آنها شود. اگر گوجه فرنگی ها اندکی کال هستند، نگهداری روی پیشخوان می تواند به رسیدن آنها کمک کند. گوجه فرنگی ها را در معرض نور خورشید قرار ندهید.

شیر

8 Milk Placement Refrigerated Ways To Keep Food Fresher

هر زمان که در یخچال باز می شود، شیر نسبت به تغییرات دمایی بسیار حساس است. از این رو، آن را در محفظه های در یخچال قرار ندهید. شیر را در طبقه های اصلی یخچال قرار دهید. اگر تاریخ انقضای شیر نزدیک است می توانید آن را در فریزر قرار دهید. این کار موجب می شود تا سه ماه به ماندگاری آن افزوده شود.

تخم مرغ

9 Eggs Ways In Basket To Keep Food Fresher

همانند شیر، تخم مرغ ها را در طبقه بالایی یخچال و ترجیحا در جعبه اصلی خود نگهداری کنید. اگر نسبت به تازه بودن تخم مرغ ها اطمینان ندارید، یکی از آنها را درون یک لیوان آب قرار دهید. اگر تخم مرغ غرق شد، تازه است و اگر شناور باقی ماند، قدیمی است.

پیاز

10 Onions Whole And Chopped Ways To Keep Food Fresher

نیازی نیست تا پیاز را در یخچال نگهداری کنید و آنها را در مکانی تاریک و خشک قرار دهید.

پنیر

11 Cheese Different Types And Sizes Ways To Keep Food Fresher

یکی از روش های نگهداری پنیر پیچیدن آن در کاغذ مومی است زیرا این نوع کاغذ امکان تنفس را به ماده غذایی می دهد، در شرایطی که آن را خشک نگه می دارد. پس از برش زدن پنیر می توانید به قسمت برش خورده کره بمالید تا آن را تازه نگه دارد. پنیر را در کنار مواد غذایی بودار نگهداری نکنید زیرا می تواند بو را به خود جذب کند.

مخمر

12 Yeast Spoon Ways To Keep Food Fresher e1527779843284

مخمر یکی از اجزا تشکیل دهنده اصلی نان است. بر همین اساس، آگاهی از چگونگی تازه نگه داشتن آن اهمیت دارد. به عنوان مثال، اگر یک بسته یا شیشه باز نشده دارید، باید آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. مخمر نسبت به قرار گرفتن در معرض هوا، رطوبت و/یا گرما حساس است و زمانی که بسته بندی یا شیشه آن را باز می کنید باید در یخچال نگهداری شود یا درون یک ظرف نگهدارنده در فریزر منجمد شود.

گیاهان دارویی

13 Herbs Grinder Ways To Keep Food Fresher

شما می توانید گیاهان دارویی مانند نعناع و ریحان را درون یک گلدان یا لیوان آب قرار داده و یک قاشق چایخوری شکر به آب اضافه کنید. افزون بر این، مکان ایده آل برای نگهداری گیاهان دارویی روی لبه پنجره است. اگر قصد ندارید در حال حاضر از آنها استفاده کنید می توانید سبزی ها را شستشو داده، در یک کیسه زیپ‌دار قرار داده و در فریزر منجمد کنید.

کاهو

14 Lettuce Green Ways To Keep Food Fresher

با این ماده غذایی همانند گیاهان دارویی رفتار کنید. البته نیازی نیست تا آن را کنار پنجره قرار دهید. می توانید کاهو را پیش از ذخیره در یک دستمال حوله ای بپیچید یا قسمت پایینی آن را درون یک ظرف آب قرار دهید. با قرار دادن برگ های کاهو به مدت سه تا پنج دقیقه درون آب یخ می توانید تازگی را به برگ های پژمرده کاهو باز گردانید.

نان

15 Bread Sandwich Type Ways To Keep Food Fresher e1527780017349

نگهداری نان در یخچال به واسطه محیط مرطوب آن می تواند موجب فساد سریع‌تر این ماده غذایی شود. نگهداری در دمای اتاق به دور از نور خورشید و در یک کیسه پلاستیکی در بسته بهترین گزینه برای ذخیره‌ی نان است.

موز

bananas

نکته کلیدی برای پیشگیری از قهوه ای شدن سریع پوست موز نگهداری آنها در کنار هم به صورت خوشه است. همچنین، اگر موزها کال هستند آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید. اگر موزها بیش از حد رسیده اند، آنها را در فریزر نگهداری کرده و برای تهیه خوراکی هایی مانند نان موزی استفاده کنید.

 منبع: عصر ایران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا