اولین سمپوزیوم دندانپزشکی دیجیتال ایران در کشور برگزار می شود
موبنا – به گزارش موبنا به نقل از روابط عمومی دایوپارس، اولین سمپوزیوم دندانپزشکی دیجیتال ایران همزمان با آغاز هفدهمین کنگره بین المللی انجمن پریودنتولوژی ایران ۲۵ مهرماه از ساعت ۸ الی ۱۶ در سالن اصلی هتل المپیک تهران برگزار می شود.
تکنولوژی کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال توسط تیم تحقیقاتی دایوپارس از سال گذشته وارد کشور شده و کلیه فرآیندهای این فناوری بومی سازی شده است.
در این سمپوزیوم به هم اندیشی تجارب دندانپزشکان محترم از دندانپزشکی دیجیتال و آشنایی با چشم اندازهای آتی این فناوری در کشور با استفاده از سخنرانان معتبر داخلی و خارجی پرداخته خواهد شد.
معرفی و تاریخچه دندانپزشکی دیجیتال، انواع گایدهای جراحی در ایمپلنتولوژی، ملاحظات و تکنیک های جراحی ایمپلنت دندانی به روش گاید کامپیوتری، جراحی ایمپلنت به روش دیجیتال و بدون فلپ(برش لثه)، مقایسه دندانپزشکی دیجیتال و روش های سنتی در تکنیک های دندانپزشکی زیبایی بالینی از جمله موضوعاتی هستند که در اولین سمپوزیوم دندانپزشکی دیجیتال بررسی می شوند.
با استفاده از روش DIOnavi، کل فرآیند جراحی به وسیله فایل قالب دیجیتال یا همان اسکن دهان بیمار و فایلCBCT (رادیوگرافی) فک بیمار در نرم افزار، شبیه سازی می شود و پس از آن، بهترین موقعیت کاشت ایمپلنت با توجه به کیفیت استخوان فک بیمار و محل قرارگیری سینوس یا عصب تعیین خواهد شد و طرح نهایی توسط متخصص فک و صورت یا جراح لثه، موردتایید قرار می گیرد.
این فناوری مزایایی را برای داندانپزشکان و بیماران به همراه دارد که از جمله مزایای کاشت ایمپلنت به روش دیجیتال برای بیماران می توان به راحتی حین و بعد از جراحی برای بیمار (کاهش صدای آزاردهنده موتور ایمپلنت حین جراحی )، کاهش زمان مراقبت های بعد از جراحی به دلیل عدم برش لثه و عدم نیاز به بخیه، بدست آوردن زیبایی با کاشت و بارگذاری روکش ایمپلنت در یک جلسه و کاهش تعداد جلسات ویزیت برای یک ایمپلنت از ۷جلسه به ۳ جلسه اشاره کرد.
از سوی دیگر این روش برای دندانپزشکان نیز مزایایی به همراه دارد که شامل افزایش قدرت و دقت تشخیص دندانپزشک و قابل پیش بینی بودن مراحل درمان و نتیجه حاصله جراحی بدون برش بافت نرم(لثه)، طراحی جایابی صحیح و ایمن ایمپلنت قبل از جراحی و کاهش خطر آسیب به سینوس و اعصاب فک، ایمپلنت گذاری با اطمینان و درصد موفقیت بالا حتی برای افراد مسن، افراد دارای بیماریهای سیستمیک مانند دیابت، فشارخون بالا و غیره می شود.