اینترنت روستایی آفلاین
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، اینترنت امروزه جزو لاینفک زندگی بیشتر مردم شده و کمتر کسی دیده میشود که سر و کارش با اینترنت نباشد.
همه دوست دارند با اینترنت پرسرعت کار کنند موضوعی که در کشورمان داد خیلیها را درآورده و همواره از کندی سرعت اینترنت ناراضی هستند.
امروزه اینترنت پرسرعت مبتنی بر فناوری ADSL برای مردم اقصی نقاط کشور نیاز است و از سال گذشته طرح اینترنت پرسرعت روستایی توسط شرکت مخابرات اجرا شد.
در این میان اهالی روستاها در لرستان از قطعی زیاد اینترنت ناراضی هستند و میگویند: فقط اسماً اینترنت داریم.
حق ما پایمال شده است
در اینباره «مهدی باقرپور» رئیس شورای دهستان واشیان در پلدختر به خبرنگار ایسنا گفت: «پاییز سال گذشته در دهستان واشیان که شامل 12 روستا است مخابرات اینترنت پرسرعت را با ظرفیت محدود ارایه داد که بیش از 40 نفر ثبتنام کرد».
وی ادامه داد: «از هر نفر 120 هزار تومان بابت ثبتنام و مودم دریافت شد و ماهیانه 13 هزار و 600 تومان پول شارژ میدهیم اما قطعی اینترنت خیلی زیاد است و پرسرعت نیست».
باقرپور با بیان اینکه برای هر کار اینترنتی مجبوریم به شهر مراجعه کنیم، افزود: «اول قرار بود اینترنت پرسرعت را در روستا به 8 نفر بدهند اما نمیدانم چطور آن را به 40 نفر دادهاند و این در حالی است که کارشناسان میگویند این طرح(یک گیگ روستایی) فقط برای 10 مودم ظرفیت دارد».
رئیس شورای دهستان واشیان خاطرنشان کرد: «4 ماه پیش کل مشترکان صورتجلسه کردیم و قرار شد که مسئولان مخابرات مشکلها را رفع کنند اما در این مدت نهتنها مشکل رفع نشده بلکه قطعیها بیشتر هم شده است».
وی خاطرنشان کرد: «حق ما پایمال شده و متأسفانه هر کاری میکنیم به حقمان نمیرسیم و کسی از مسئولان مخابرات پاسخگو نیست».
در بیشتر مواقع قطع است
یکی از ساکنان روستاهای شهرستان کوهدشت نیز با ابراز نارضایتی از اینترنت روستایی شرکت مخابرات به ایسنا گفت: «شرکت مخابرات فقط در حرف میگوید اینترنت پُرسرعت اما در عمل بیشتر مواقع قطع و در بقیه زمانها کمسرعت است».
آزادبخت تصریح کرد: «ما برای اینترنت روستایی هزینه کردهایم اما خدماتی نمیبینیم و هیچ مسئولی پاسخگوی ما نیست».
وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف اینترنت روستایی، مراجعه کمتر روستاییها به شهر برای امور اینترنتی بود، گفت: «الآن هم با زمانیکه اینترنت نداشتیم فرقی ندارد و چون نت در بیشتر مواقع قطع است مجبوریم برای کارهای اینترنتی به شهر برویم».
مخابرات لرستان پاسخگو نبود
در اینباره قصد داشتیم با مدیر عامل شرکت مخابرات لرستان گفتوگو کنیم که متأسفانه با وجود پیگیریهای زیاد، تلاشمان بینتیجه ماند.
مشکل از شرکت زیرساخت نیست
مهندس «کوشکی» مدیرکل شرکت ارتباطات زیرساخت لرستان در اینباره گفت: « این مشکل ربطی به ارتباطات زیرساخت ندارد و کار زیرساخت چیز دیگری است».
به هر حال اهالی روستاها از اینترنت پرسرعت استقبال خوبی داشتهاند اما صدای آنان بعد از اینکه هزینهها کردهاند به گوش مسئولان نمیرسد.
گزارش از مهران مریدی