نقشآفريني بخش خصوصي در اقتصاد مقاومتي
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام مجید انصاری افزود: معظم له به طور جد بر اجرای این سیاستها و مردميکردن اقتصاد تاکید فرمودند. وی ادامه داد: از این پس بنا شده در قالب اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، دولت به طور صرف سیاستگذار، حاميو ناظر در اقتصاد باشد و امور و میدان واقعی به بخش خصوصی داده شود.
شفاي كشور در گروي اقتصاد مقاومتی
معاون پارلمانی رئيسجمهور افزود: نرم افزار اقتصاد مقاومتی، نسخه شفابخش اقتصاد ایران است، به ویژه با نشست دوشنبه شب هیات دولت و رئيسجمهور با رهبر معظم انقلاب حول محور اقتصاد مقاومتی، این نرم افزار با قدرت بیشتری پیاده سازی خواهد شد. انصاری اضافه کرد: همه هدف دولت این است که با پیاده سازی خصوصی سازی واقعی در عرصه اقتصاد بتوان بر مشکلات اقتصادی فائق آمده و کار را به فعالان اقتصادی واقعی سپرد. وی با بیان اینکه دولت مصمم است تحریمهای ظالمانه علیه کشور را بردارد و شتابان به سمت توسعه متوازن اقتصادی حرکت کند، اضافه کرد: برای اجرای این هدف مهم بناست متوسط رشد اقتصادی هشت درصد باشد و کشور از رکود به صورت کامل خارج شود به نحوی که به رشد اقتصادی پایدار دست یابد.
دوسال سخت
معاون رئيسجمهور در عین حال گفت: هدف دولت برداشتن گامهای جدی در روانسازی و آسان سازی امور به ویژه در مقررات بانکی است، البته دولت لایحهای را برای دائميکردن احکام برنامههای توسعهای به مجلس تقدیم کرده است. انصاری ادامه داد: چنانچه دولت بدهی معوق خود به بانکها را پرداخته و تسهیلات تکلیفی و تحمیلی به بانکها را قطع کند، اتفاق مهميدر اقتصاد رخ خواهد داد، چرا که در گذشته دولت هر کجا برای ارائه تسهیلاتی اعم از مسکن مهر یا یارانه به مشکل برميخورد، تکالیف پرداخت تسهیلات را به بانکها تحمیل میکرد. وی اضافه کرد: هدف دولت، خروج بانکها از بنگاه داری و فروش مازاد اموال و داراییهای آنهاست به نحوی که توان بانکها در تسهیلات دهی را افزایش دهد. معاون پارلمانی رئيسجمهور افزود: با وجود اینکه دولت سال مالی سختی را پشت سر گذاشته و همچنان با مشکلاتی همچون مسکن مهر و یارانهها درگیر است اما امید میرود در پساتحریم بتواند اتفاقات مثبتی را مدیریت کند.
انتقاد ازكشورهاي اسلامي
انصاری در عین حال در زمینه اقدامات ایران در مبارزه با تروریسم گفت: عربستان همراهی لازم برای مبارزه با تروریسم را ندارد در حالی که بخش عظیميدر مقیاس ۱۰ میلیون بشکه نفت هم اکنون از سوی کشورهای اسلاميدر حال فروش به قیمت بسیار ناچیز است. وی توضیح داد: به نحوی که ثروت ملی کشورهای اسلاميبه صورت کاملا ارزان در اختیار کمپانیهای اسلحهسازی قرار میگیرد و متاسفانه کشورهای تولیدکننده مجدد این سلاحها را از همین کمپانیهایی که نفت ارزان خریدهاند، به نرخ گزافی خریداری میکنند.
179/