پاسخ اپراتور اول به سخنان رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران

به گزارش موبنا در بیانیه همراه اول آمده است: رحمت الله حافظی ادعا کرده بود:«اگر همراه اول در مکان یابی و طراحی‌ها، پیش‌بینی درستی انجام می‌داد و به موازات آن، پیش‌بینی سیستم انتقال فیبرنوری را در دستور قرار می‌داد، امروز ، جمع‌آوری دکل‌ها را بهانه‌ای برای پوشاندن ضعف سیستم خود نمی‌کرد».

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود مدعی شده بود: «با اجرای تکنولوژی نسل سوم تلفن‌های همراه، تعداد سایت‌ها تقریباً به نصف کاهش می‌یابد؛ از این رو انتظار نداشته باشید که اجازه دهیم شهر تهران به مزرعه آنتن‌های BTS تبدیل شود».

دراین بیانیه، همراه اول در پاسخ به این اظهارات، نکاتی را جهت روشن‌تر شدن موضوع عنوان داشته است:

۱. با راه اندازی فناوری نسل 3 و 4 تلفن همراه بر روی فرکانس‌های در اختیار همراه اول، پوشش هر آنتن به حدود چند صد متر می‌رسد؛ در حالیکه هر آنتن نسل ۲ چند کیلومتر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

همچنین از آنجا که پروانه نسل 3 و 4 اپراتور اول روی فرکانس‌های MHz 2100 و MHz 2600 ارائه شده، شعاع پوشش در این فرکانس‌ها نسبت به فرکانس‌های پایین‌تر مانند MHz 900 کاهش می‌یابد.

در نتیجه این دو موضوع، علی‌رغم ادعای آقای حافظی، با اجرای تکنولوژی نسل نو، نه تنها تعداد سایت‌ها به نصف کاهش نمی‌یابد، بلکه افزایش قابل ملاحظه‌ای نیز خواهد داشت.

۲. طی سالیان اخیر، تعداد مشترکین تلفن همراه افزایش چشمگیری داشته است و طبعاً افزایش مشترک، آنتن‌های بیشتری می‌طلبد؛ در حالیکه در چند سال اخیر نه تنها مجوز افزایش آنتن BTS داده نشده، بلکه تعداد آنتن‌های BTS در تهران کاهش نیز داشته است.

وقتی که تعداد مشترکین تلفن همراه رشد پیدا می‌کند، به همان میزان نیز نیاز به زیرساخت و ظرفیت‌سازی است؛ همانطور که در شهری مانند تهران با افزایش جمعیت، نیاز به احداث بزرگراه و ساخت و سازهای جدید است.

۳. اصولاً اجرای فیبر نوری برای شبکه انتقال کاربرد داشته و ایجاد پوشش موبایل فقط از طریق آنتن BTS امکان‌پذیر است و جمله «اگر همراه اول پیش‌بینی سیستم انتقال فیبرنوری را در دستور قرار می‌داد، امروز ، جمع‌آوری دکل‌ها را بهانه ای برای پوشاندن ضعف سیستم خود نمی‌کرد»، نشان از عدم احاطه ایشان بر این بحث دارد.

100/

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا