خواص پنیر و کره از دید طب سنتی

تسنیم: در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده‌ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می‌شود و به اصطلاح اصلاح می‌شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه:

علی اصل دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می‌شود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد.

-پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است.

-پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است.

به گفته وی مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.

خواص پنیر کهنه:

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت: پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است.

-پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است.

-مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می‌شود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ می‌شود. افراد مبتلا به سنگ‌ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.

خواص کره

-کره گاو، لطیف‌ترین کره‌ها است, ملین بوده، چاق کننده بدن‌ است.

-مصرف کره برای صاف کردن صدا, خشونت حلق و سرفه خشک مفید است.

-زیاده روی در مصرف آن سبب ضعف و سستی معده شده و اشتها را کم می‌کند، همچنین مصلح کره شکر یا عسل است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا