سیم ها ، معضل امروز خانه های دیجیتالی

 این سیم ها و کابل ها در خانه و محل کار ما تقریباً به یک معضل بزرگ تبدیل شده اند که علاوه بر نمای ظاهری نامناسب ، موجب سر در گمی می شوند. علاوه بر این هر یک از این سیم ها با یک فرکانس مشخص روی یک موج سینوسی خاص اطلاعات را منتقل می کنند ، با توجه به این امر اگر این سیم ها به صورت مجتمع در کنار هم قرار بگیرند موجب تداخل موج ها و افت کیفیت صدا و تصویر و حتی اطلاعات در ابزار های دیجیتالی می شوند.

غیر از سیم های ارتباطی ، کابل های برق زیادی هم اطراف شما را گرفته اند که با رساندن برق به ابزارهای دیجیتالی آنها را راه اندازی می کنند. یک رایانه به تنهایی حداقل به سه منبع برقی مستقل برای مانیتور ، کیس و اسپیکر نیاز دارد. با توجه به این امر تقریباً همه ما با معضل کمبود پریز برق در خانه هایمان مواجه شده ایم.

همانطور که می بینید در دنیای امروز ما در بین سیم ها و کابل های زیادی زندانی شده ایم. برای رهایی از این معضل راه کارهای زیادی از جمله استفاده از سیستم های بی سیم ( Wireless ) وجود دارد که علاوه بر اینکه محیط کار و خانه شما را زیبا تر می کند ، موجب افزایش بازده کار شما هم می شود. در بعضی موارد استفاده از سیستم های بی سیم در مقایسه با سیستم های سیمی موجب صرفه جویی در هزینه هم خواهد شد.

شاید از خود بپرسید ، پیاده سازی سیستم های بی سیم حتی در خانه ها هم ممکن است ؟ اصلاً ابزارهای لازم برای این کار در کشور ما موجود است ؟ جواب هر دو سوال فوق مثبت است. امروزه در بازار ابزارها زیادی موجود است  که می توانید با استفاده از آنها از شر سیم ها خلاص شوید.

به عنوان نمونه برای سیستم های صوتی هم اکنون اسپیکرهای بی سیم با قیمتی مشابه اسپیکرهای سیمی در بازار وجود دارند. این اسپیکرها که حتی در سیستم های صوتی دالبی 7.1 هم کار می کنند ، دارای کیفیتی خوب هستند. با وجود این اسپیکرها ، شما می توانید بدون نگرانی از کمبود سیم آنها را هر چقدر که می خواهید از هم دور قرار دهید و از صدای فراگیر واقعی آنها لذت ببرید.

اگر زیاد با کامپیوتر سر و کار داشته باشید حداقل در منزل شما دو PC و یا یک PC و یک لپ تاپ وجود دارد. اگر هم از اینترنت ADSL استفاده می کنید ، که مودم ADSL شما با یک کابل شبکه به PC و یا لپ تاپ شما باید متصل شود. اما اگر یک مودم بی سیم که Access Point داشته باشد خریداری کنید ، می توانید تمام رایانه ها را به یکدیگر متصل کرده و بدون کابل از اینترنت همزمان استفاده کنید.

همچنین برای اینکه دیگر سیم های کیبورد و موس را روی میزتان نبینید می توانید از کیبورد و موس بی سیم بهره ببرید. این نوع از کیبورد و موس ها امروزه به وفور در بازار وجود دارند. علاوه بر این شما می توانید از هدفون و اسپیکر های بی سیم هم در سیستم خود سود ببرید. 

برای رهایی از شر سیم های زیاد در اطرافتان شما راهکار دیگری هم در اختیار دارید و آن استفاده از دستگاه هایی است که از پورت HDMI برخوردار هستند. این پورت موجب صرفه جویی بسیار زیادی در مصرف سیم برای ارتباط ابزارهای دیجیتالی با هم می شوند. شما در دستگاه های امروزی حداقل به دو سیم برای ارتباط اسپیکر با سیستم و یک سیم برای ارتباط تصویر با سیستم نیاز دارید. اما اگر از پورت HDMI دستگاهتان استفاده کنید می توانید تمام این سیم ها را با یک سیم جایگزین کنید. تکنولوژی HDMI امکان انتقال همزمان صدا و تصویر را تنها از طریق یک سیم برای شما فراهم می آورند. این پورت امروزه در اکثر تلویزیون های دیجیتالی از نوع پلاسما و LCD و حتی در برخی تلویزیون های CRT کار گذاشته شده است. حتی لپ تاپ هایی هم در بازار وجود دارند که از این پورت بهره می برند.

برای اینکه بتوانید کابل های برق خود را کاهش دهید ، می توانید از پاور هایی بهره بگیرید که دارای چندین ورودی اضافی باشند. برای مثال در کامپیوتر خود پاوری تعبیه کنید که علاوه بر تامین برق کیس ، بتواند با داشتن یک ورودی سه شاخه برق مانیتور را هم فراهم کند. به این ترتیب دیگر نیازی به پریز اضافی برای راه اندازی مانتیور ندارید.

اگر از راهکارهایی که در این مقاله به آنها اشاره کردیم بهره بگیرید ، می توانید تعداد سیم های اطراف خود را به یک چهارم میزان فعلی کاهش دهید بدون اینکه هزینه زیادی صرف کرده باشید. با این کار هم محیط کار و زندگی خود را زیباتر می کنید و هم بازده کاری خود را افزایش می دهید.

19/15

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا