توضیح درباره وضعیت استیضاح وزیر راه

سیدحسین میرشفیع با بیان این مطلب تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی در زمینه استیضاح وزراء آیین‌نامه جدیدی دارد که البته هنوز برخی از زوایای آن برای ما روشن نیست . بر مبنای این آیین‌نامه ابتدا باید بحث مربوط به استیضاح در کمیسیون عمران مطرح شده وسپس در رابطه با آن رای‌گیری شود.

وی ادامه داد: در صورتی که نمایندگان حاضر در این کمیسیون از توضیحات وزیر راه و شهرسازی قانع شده و تعداد امضاها به کمتر از 10 برسد این طرح در همانجا متوقف می‌شود و در غیر این صورت وارد مراحل دیگری خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره برنامه دقیق حضور آخوندی در جلسه کمیسیون عمران مجلس نیز گفت: طبق آیین‌نامه‌ها این هیات رییسه و اعضای کمیسیون عمران خواهند بود که وزیر را به جلسات دعوت می‌کنند ما آمادگی این را داریم که در زمان اعلام کمیسیون در این جلسه حاضر شده و توضیحات مد نظر نمایندگان را اعلام کنیم.

از چند روز قبل چند تن از نمایندگان کمیسیون عمران و مجلس خبر از پیگیری طرح استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی دولت یازدهم را دادند که با توجه به باقی ماندن بعضی از بحث‌های تخصصی در کمیسیون عمران هنوز این استیضاح از سوی هیات رییسه مجلس اعلام وصول نشده است.

پس از فرجی دانا وزیر علوم که با استیضاح نمایندگان مجلس سال گذشته از دولت کنار رفت و علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش که استیضاح او اعلام وصول شده است در صورت نهایی شدن طرح استیضاح آخوندی وی سومین وزیری خواهد بود که در طول دو سال با نظر نمایندگان مجلس به صحن علنی خواهد رفت.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا