در چندین سال گذشته تلفن همراه به اندازه کنونی در دست جوانان و نوجوانان به راحتی دیده نمیشد بلکه بخشی از مردم توانایی استفاده و خریداری از آن را داشتند.
به گزارش خبرنگار سرویس “فضای مجازی ” خبرگزاری فارس، جهان نوشت؛ تلفن همراه علاوه بر نکات مثبت دارای عوارضی نیز است که افراد جامعه برای استفاده از آن باید به مضرات آن نیز توجه کنند.
عوارض به اثبات رسیده از امواج تلفن همراه شامل افزایش احتمال ایجاد و گسترش غدههای سرطانی در مغز، عصب شنوایی و غده بزاقی بناگوش، افزایش آسیبپذیری بدن در برابر عوامل بیماریزا، افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر، پارگی رشتهDNA و بروز مشکلات توارثی و ژنتیکی و همچنین ایجاد سرطان که به علت درگیریDNA به نسلهای بعدی هم منتقل میشود، است.
از نکات عملی برای کاهش عوارض تلفن همراه بر بدن میتوان به قرار دادن تلفن همراه در فاصله حداقل یک متری در موارد عدم استفاده، مکالمه با تلفن همراه در فضای باز و حداکثر به مدت یک دقیقه، گذاشتن تلفن همراه در کیف و در بهترین حالت وضعیت خاموش در موارد عدم استفاده از آن، عدم استفاده همزمان تلفن همراه با وسایلی نظیر مایکروفر، رایانه و مصرف برخی داروها به دلیل تشدید اثرات سوءامواج تلفن همراه، قرار ندادن تلفن همراه در کمر به منظور پیشگیری از آسیبهای وارده به دستگاه تناسلی، محدود شدن شدید کاربرد تلفن همراه در کودکان و نوجوانان زیر 16 سال، اشاره کرد.
مطالب مرتبط

آغاز مزایده شمارههای رُند «۰۹۰۰۰» ایرانسل
اخبار بازار ایران30 اردیبهشت 1404