برنده‌ مزايده‌ اپراتور سوم اوايل پائيز سال جاري اعلام مي‌شود

به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات فارس، كمال محامدپور در چهارمين سمپوزيوم بين المللي مخابرات اظهار داشت: تا پايان سال 86، شصت ميليارد تومان حول محورهاي پروژه‌هاي بنيادين، تأسيس آزمايشگاه‌هاي تخصصي، حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشگاهي و ايجاد مراكز رشد هزينه ‌شد.
وي گفت: از 500 مقاله دريافت شده براي ارايه در سمپوزيوم، پس از بررسي، 180 مقاله پذيرفته شد كه از آن ميان 135 مقاله داخلي و 45 مقاله خارجي بود.
محامد‌پور با اشاره به برپايي نمايشگاه جانبي در كنار سمپوزيوم اظهار داشت: در اين نمايشگاه شركت‌هاي فعال در زمينه مخابرات به معرفي فعاليت‌هاي شان در كشور مي‌پردازند.
وي با اشاره به خصوصي سازي شركت‌هاي مخابراتي خاطر نشان كرد: در شوراي اجرايي سياست‌هاي اصل 44 وزارت قرار شد مركز تحقيقات خصوصي نشده و به عنوان مركز ملي و استراتژيك در زمينه ICT ، باقي مي‌ماند.
معاون‌ وزير ارتباطات افزود: رويكرد جديد مركز جهت‌گيري به سمت مسايل كلان ICT در كشور و واگذاري امور قابل اجرا در خارج از مركز توسط دانشگاه‌ها، شركت‌ها و متخصصين است.
وي در خصوص سياست برون سپاري امور پژوهشي اظهار كرد: در سال 85، چهل درصد اعتبارات و در سال 86 پنجاه و پنج درصد اعتبارات به برون سپاري پروژه‌هاي تحقيقاتي اختصاص يافت.
معاون وزير ارتباطات با ابراز اميدواري از استقبال دانشگاه‌ها از سياست‌هاي جديد تدوين شده در مركز، افزود: از جهت افزايش سطح همكاري با دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي خارج از مركز هم اكنون زمينه همكاري پيرامون تحقيقات تخصصي در زمينه مخابرات و فناوري ارتباطات فراهم شده است.
وي در يايان از بستن قرارداد با 25دانشگاه فعال در زمينه ICT خبر داد و خواستار افزايش سطح همكاري شد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا