مدير كل دفتر روابط بين اپراتورهاي ارتباطات سيار هشدار داد:

به گفته‌ي مدير كل دفتر روابط بين اپراتورهاي شركت ارتباطات سيار در مواردي كه تلفن همراه مشترك در حالت رومينگ در كشور ديگري جز ايران مفقود شود، سوءاستفاده از آن به مراتب بيش‌تر از داخل كشور است و مي‌توان گفت كه بيش‌ترين سوءاستفاده‌هاي مالي در اين حالت صورت مي‌گيرد.
عباس لطفعليان در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: به عنوان مثال اگر سيم‌كارت مشتركي در كشوري مانند عربستان يا عراق كه بيش‌تر رفت و آمد زائران در اين كشورها صورت مي‌گيرد، مفقود شود خسارت زيادي به مشترك وارد مي‌شود كه البته ميزان اين خسارت در تماس با كشورهاي مختلف متفاوت است.
او گفت: برخي تماس‌ها معادل دقيقه‌اي 6 دلار و يا برخي تماس‌ها حتي ساعتي 400 هزار تومان البته بسته به مكان موردنظر محاسبه مي‌شود.
وي تاكيد كرد: معمولا كساني كه به اين گونه سرقت‌ها اقدام مي‌كنند به صورت سازمان يافته به اين كار اقدام مي‌كنند و در يك روز مي‌توانند 15 تا 16 ساعت مكالمه داشته باشند.
به گفته‌ي او زماني كه سقف اعتبار رومينگ در سيم‌كارت‌هاي دايمي كه از سرويس رومينگ در ساير كشورها استفاده مي‌كنند، 200 هزار تومان است به اتمام برسد، اين امكان از مشترك گرفته مي‌شود اما در زماني كه سيم‌كارتي در كشور خارجي به سرقت مي‌رود ممكن است در يك روز تا چند ميليون تومان نيز با آن صحبت شود و به دليل اين كه معمولا گزارش مكالمات از ديگر كشورها در بازه زماني سه روزه براي ما ارسال مي‌شود، بنابراين مشتركان بايد توجه داشته باشند كه به محض به سرقت رفتن سيم‌كارتشان سريعا به يكي از بستگان خود در ايران اطلاع دهند.
مدير كل دفتر روابط بين اپراتورهاي شركت ارتباطات سيار ايران تاكيد كرد: در صورت به سرقت رفتن سيم‌كارت، صاحب آن سيم‌كارت به هر ميزان مكالمه‌اي كه با آن صورت گرفته، ملزم به پرداخت آن است و اگر نتواند پرداخت كند از وي سلب امتياز شده و اين موضوع تا وصول مطالبات پي‌گيري مي‌شود

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا